Teollisuustila, Myytävänä Ylöjärvi Tuottotie 1, Kohde 13

Myydään toimistotilaa, tuotantotilaa
UUSI TEOLLISUUSHALLI YLÖJÄRVEN SILTATIEN TEOLLISUUSALUEELLA!

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Tuottotie 1
33470 Ylöjärvi
Tilatyyppi:
Teollisuustila
Pinta-ala:
675 m2
Kauppatapa:
Myytävänä
Myyntihinta:
550 000 €

Lisätiedot

Varusteluettelo:
WC, Suihku, Sauna, Keittiö, Taukotila, Lämmitys, Ilmanvaihto, Ilmanvaihto jäähdytyksellä, Vesi/viemäri, Lattiakaivo, Rasva-/öljykaivo, Nosto-/pariovet, Kestopäällystetty piha, Pysäköintipaikat
Lisätiedot:
Uudehko kiinteistö, jossa kolmen nosto-oven takana hallitilaa, päädyssä kahdessa kerroksessa toimisto- ja sosiaalitilat. Hallit ovat tällä hetkellä yhdellä käyttäjällä, mutta ne on helposti muodostettavissa kahdeksi - kolmeksi erilliseksi halliksi, 150 - 300 m2 - tai sitten pitää tilat yhtenäisenä, kuten tällä hetkellä!

Rakennuksen mitat ovat noin 40 x 15 metriä eli pohja-ala noin 600 m2, lisäksi päädyssä toisessa kerroksessa toimisto-sosiaalitilaa noin 75 m2.

Päätyhallin yhteydessä alakerrassa saunatilat, toimistotilaa, muutama pieni lepohuone, avotilaa, toisessa kerroksessa sosiaali- ja toimistotilat. Kahdessa muussa hallissa on valmiudet wc- ja sosiaalitiloille ja ne on otettavissa väliseinät rakentamalla itsenäiseen käyttöön.

Halleissa on lattiakaivot (ÖE), nosto-ovet 4 x 4 metriä, yhdessä ovessa sähkönostin, lämmitys/jäähdytys ilmalämpöpumpuilla (5 kpl, joista yksi toimisto-osan toisessa kerroksessa), vapaa korkeus noin 5,2 m.

Hallissa täydellinen hälytysjärjestelmä!

Kantavana rakenteena on hallin osalla puurunko, toimisto-osassa teräsrunko, julkisivussa Teräselementin uusia näyttäviä julkisivuprofiileja, harjakatto peltikatteella.

Oman tontin koko on noin 3500 m2, rakennusoikeutta on jäljellä noin 1100 kem2.

Piha asfaltoitu ja syksyllä 2018 lisäksi muu piha-alue mullitettu ja nurmi kylvetty; samalla asfaltti rajattu tummanharmailla reunakivillä!

Oheisessa pohjakuvassa on halli esitetty kolmena erillisenä yksikkönä. Tilat ovat tällä hetkellä käytännössä yhtä tilaa, väliseinät on rakennettu osittain. Näin kahdessa pienimmässä tilassa olevia toimisto- ja sosiaalitiloja ei ole rakennettu, niille on tarvittavat varaukset. Myös muita pienehköjä eroja pohjakuvissa saattaa olla.

Liitteet & linkit

Tuottotie-pohjakuva (PDF-dokumentti, 1 963 kt)

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Esko Koskinen
Tampereen Arviointi- ja Toimitilapalvelu Oy LKV

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Ylöjärven Yrityspalvelu Oy

Käyntiosoite
Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi

Tanja Vuori
Asiakkuuspäällikkö
p. 050 437 1281
tanja.vuori@ylojarvi.fi

Timo Isolähteenmäki
Toimitusjohtaja
p. 050 351 6507
timo.isolahteenmaki@ylojarvi.fi